Logo Bureau Funale

Werk in Uitvoering

Nieuwsbrief van Bureau Funale

Editie Juni 2006

Van Titia Liese

Titia De geheel vernieuwde website van Bureau Funale is nu on-line!

Deze omvangrijke site geeft je heel veel informatie over de samenhang tussen biografisch werk, de invloed die een ingrijpend verlies als jeugdervaring op je levensloop kan hebben en de mogelijkheden die ik je met Bureau Funale en in Woon-/Werkplaats ZIN bied om met je levensverhaal aan het werk te gaan. Ook in de site kun je, als kennismaking en als voorbeeld, zien op welke wijze je je levensverhaal zichtbaar kunt maken in Levensloop Titia Liese.

Juliette Reinders Folmer van Advies en zo heeft opnieuw een groot werk verricht. Juliette: dank daarvoor. En jou als lezer van deze nieuwsbrief nodig ik graag uit om op ontdekkingstocht te gaan op www.biografischwerk.nl.

Op reis in je levensverhaal op Terschelling

Op reis: geboeid door het leven Er is nog mogelijkheid voor je om mee te reizen!

Je vindt sterk vernieuwde informatie over deze biografische cursus op de webpagina Op reis in je levensverhaal.
Meld je snel aan als je mee wilt doen: we vertrekken binnenkort.

Workshop Verlaat Verdriet in België

Op 23, 24 en 25 juni vindt de workshop Verlaat Verdriet in België plaats.

Titia Liese en Marc Michiels begeleiden de groep. Er is nog plaats, dus aanmelden is nog mogelijk bij Titia Liese ( 0341-260289 ) of Marc Michiels www.devuurtoren.be.

Levenspanorama

In juli en augustus kun je, in Woon-/Werkplaats ZIN, deelnemen aan verschillende meerdaagse Levenspanorama workshops: Op verhaal komen en Laatbloeier in zomertijd.

Remember Me when I'm gone

Het gaat fantastisch met Remember Me when I'm gone! Het herinneringsboekje is inmiddels al in meer dan 50 talen vertaald - en er komen bijna dagelijks nieuwe vertalingen bij. Dit alles is mogelijk dank zij de enorme inzet van Juliette Reinders Folmer. Ik nodig je graag uit de site te bezoeken: www.remembermewhenimgone.org.

Kinder-Herinneringsboekjes

Nieuw te downloaden van de site: Herinneringsboekjes Oma / Opa om samen met kinderen te maken.

Onderweg naar morgen

Onderweg naar morgen Ook nieuw van Bureau Funale is het aanbod voor jongen mensen (15 - 22 jaar) die op een leeftijd jonger dan 10 jaar een ingrijpend verlies geleden hebben. Je vindt uitgebreide informatie op de webpagina Onderweg naar morgen.

Oproep van Daan Westerink

Ik ben bezig met het schrijven van een boek over volwassenen zonder ouder(s). Over wat het verlies voor ze betekende, hoe de relatie met hun ouders was, hoe het leven verder ging na het verlies. En over nog zoveel meer.

Ik ben zelf 37 jaar, werkzaam in de rouwzorg, moeder van twee dochters en ik ben journalist. Toen ik 14 was verloor ik mijn moeder, toen ik 32 jaar was overleed mijn vader. Ik zoek mensen die mee willen werken aan het boek. Mensen die op verschillende manieren met het verlies om zijn gegaan. Ik heb inmiddels al veel reacties gehad, maar reacties van 50-plussers en van mannen zijn schaars!

Mocht je mee willen werken (ook als je jonger bent en vrouw!) wil je me dan mailen: dewereldisvoordaan@gmail.com.
Je krijgt dan een vragenlijst toegestuurd
.

Sleutelwoorden juni

Symbool Sleutelwoorden Sleutelwoorden geven toegang tot de Kenmerkende Patronen bij Verlaat Verdriet. Sleutelwoorden nodigt je uit jouw woorden over dit onderwerp te delen in Ontmoetingsplaats.

Sleutelwoorden voor deze maand:
Als ik niet zo jong mijn moeder / mijn vader was verloren, dan had mijn leven er nu heel anders uit gezien.

Graag tot je dienst, Bureau Funale / Woon-/Werkplaats ZIN, Titia Liese
Bureau Funale / Woon-/Werkplaats ZIN
Titia Liese
Laan 56, 8071 JB Nunspeet, 0341-260289    www.biografischwerk.nl    Info@biografischwerk.nl